Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

 

Dugo Selo, 28, siječnja 2017. - U prostorijama NK "Dugo Selo" održana je 10. Izborno-izvještajna skupština HVIDR-e Dugo Selo.

Skupštini je nazočilo 29 članova HVIDR-e, predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata i mnogi ugledni gosti i uzvanici.

 

HVIDRA Dugo Selo

(s lijeva na desno: Željko Galović, Mato Čičak, Ivica Šafarić) 

 

U svom obraćanju prisutnima izaslanik Grada Dugo Selo Pavo Jakovljević istaknuo je kako Grad financijski pomaže Udrugu i da je dosadašnja suradnja Grada i HVIDR-e bila izuzetno dobra, te obećao i ubuduće pomagati rad ove udruge.

 

Gospodin Mato Čičak, načelnik Općine Rugvica i saborski zastupnik u svom govoru također je pohvalio rad HVIDRA-e Dugo Selo, naglasivši da i Rugvica pomaže rad ove udruge, te poželio puno uspjeha u radu novoizabranom Predsjedništvu.

Nazočnima su se obratili i ostali gosti među kojima su bili i predstavnici HVIDR-e VrbovecJastrebarskoIvanić Grad, predstavnik Udruge "Vitezovi". Simpatičan pozdrav prilikom obraćanja uputio je predstavnik HVIDR-e Jastrebarsko - Za hižu navek.

Nakon čitanja izvješća o radu Udruge za proteklu godinu, predsjednik HVIDR-e Dugo Selo Ivica Šafarić kazao je da je Udruga dobro poslovala, odradila sve iz Plana i programa rada Udruge za 2016. godinu, te da su svi računi podmireni. Zahvalio se na dosadašnjem povjerenju članova i pomoći u radu, nakon čega se pristupilo glavnoj točki Dnevnog reda, izboru novog predsjednika, Predsjedništva i izboru članova u tijela Udruge.

Za novog predsjednika Udruge jednoglasno je izabran gospodin Željko Galović. U svom skromnom obraćanju skupu Galović se zahvalio dosadašnjem predsjedniku na odličnom radu i obećao nastaviti suradnju s lokalnom zajednicom i udrugama proisteklim iz Domovinskog rata, te još više ojačati Udrugu.

Nakon čestitaka novoizabranom predsjedniku, nastavljeno je druženje uz glazbu i odlično skuhan grah.

Novoizabranom Predsjedništvu želimo puno uspjeha u radu Udruge!

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com