Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

 

OBAVIJEST ČLANOVIMA UDRUGE

Žanin 

 

Obavještavamo članove udruge da je postignut dogovor sa vlasnikom „Sportskog centra Žanin“ Dugo Selo o korištenju usluga teretane po povlaštenoj cijeni.

Naime, vlasnik je iskazao senzibilitet prema članovima udruge i njihovim problemima sa zdravljem. Svjestan potrebe za stalnom terapijom/vježbanjem za održavanje zdravstvenog stanja koliko toliko zadovoljavajućeg nivoa potrebnog za normalno svakodnevno funkcioniranje invalida vlasnik nam je dao povoljniju cijenu od 150,00 kuna mjesečno. 

Cijena je povoljnija od redovne i dodatno sadrži neograničen broj dolazaka kroz mjesec, neograničeno trajanje treninga/vježbanja u bilo koje vrijeme naravno za radnog vremena teretane.

 

Svi zainteresirani članovi prije odlaska moraju doći u udrugu po potvrdu da su članovi udruge uz dodatno predočenje osobne iskaznice koje će pokazati prilikom prvog upisa u evidenciju korisnika usluga „Sportskog centra Žanin“.

 

Vlasnik je poželio ugodnu atmosferu prilikom korištenja usluga teretane i ponudio znanje svojih djelatnika za pomoć pri što kvalitetnijem i pravilnijem vježbanju članova udruge.

 

Predsjednik Udruge HVIDR-a Dugo Selo

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com