Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 

Bolničko liječenje u Naftalanu na teret Zagrebačke županije

 

Naftalan

 

Zagrebačka županija financira bolničko liječenje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i udovica smrtno stradalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, dobrovoljnih vatrogasaca i osoba oboljelih od psorijaze u Naftalanu, specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju, Omladinska 23 a, Ivanić-Grad.

 Pravo na liječenje imaju stanovnici Zagrebačke županije, pod slijedećim uvjetima:

  • da je njihovo prebivalište na području Zagrebačke županije,
  • da posjeduju odgovarajuću medicinsku dokumentaciju (mišljenje i nalaz doktora specijalista o potrebi bolničkog liječenja).

Usluga obuhvaća medicinsku rehabilitaciju hrvatskih branitelja, udovica smrtno stradalih hrvatskih branitelja i dobrovoljnih vatrogasaca u trajanju 10 dana, te liječenje psorijaze u trajanju 14 dana.

 

 

Na godišnjoj razini, Zagrebačka županija osigurava liječenje za ukupno 120 hrvatskih branitelja i udovica smrtno stradalih hrvatskih branitelja, za 20 dobrovoljnih vatrogasaca te za 30 osoba oboljelih od psorijaze.

Zahtjev za liječenje podnosi se Specijalnoj bolnici Naftalan.

Liječničko Povjerenstvo Specijalne bolnice Naftalan odlučuje o terminu liječenja, prema kriteriju težine oboljenja, uz davanje prednosti osobama koje u tijeku prethodne godine i ranije nisu koristile usluge liječenja.

Zahtjevi se zaprimaju do iskorištenja sredstava u Proračunu Zagrebačke županije.

U svrhu što boljeg rasporeda i dodjele termina liječenja, pozivaju se zainteresirani da svoje zahtjeve dostave u Specijalnu bolnicu Naftalan do 01. lipnja tekuće godine.

 

Zahtjev za ostvarivanje bolničkog liječenja (PDF)

 

 

Foto: Izvor

Izvor: zagrebacka-zupanija.hr

 

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com